7 pasi in organizarea unei nunti personalizate

7 pasi in organizarea unei nunti personalizate

Pentru organizarea unei nunti personalizate, ai multe alegeri de facut in lunile premergatoare evenimentului. Porneste in planificarea nuntii de la un concept general, punand accent pe tema evenimentului, dar si pe culorile de baza folosite in decor. Iata care sunt cei 7 pasi esentiali in planificarea unei nunti personalizate de vis.

Organizeaza nunta pas cu pas
Dupa ce ai ales ideea centrala in jurul careia sa faci planuri, ia lucrurile pe rand si foloseste o agenda de nunta in care sunt notate toate etapele premergatoare evenimentului. Daca nu ai o astfel de agenda, printeaza un ghid de nunti.

Fa-ti propriul portofoliu de nunta
Ia o mapa si include in ea toate imaginile care te inspira decupate din reviste de nunti. Adauga la acest portofoliu clasic si un folder cu fotografii, articole si alte surse de inspiratie gasite online. Inspira-te din toate aceste idei fara a copia vreuna daca vrei sa ai o nunta personalizata.

Triaza informatiile
Dupa ce ti-ai facut o imagine clara cu ceea ce vrei la nunta, triaza informatiile din portofoliu si pastreaza doar esentialul. Inainte de a trece la aceasta operatiune trebuie sa ai in vedere anotimpul in care te mariti, daca nunta este organizata in aer liber sau in restaurant, care este stilul nuntii (clasic, modern), respectiv numarul de invitati.

Stabileste formalitatea evenimentului
Fie ca nunta este una intima sau cu multi invitati, adauga o nota personala fiecarui detaliu din cadrul nuntii. Incepe cu personalizarea marturiilor de nunta. La SelfEvents.ro, personalizarea marturiilor cu eticheta este gratuita.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest