Ce tendinte ar trebui sa dispara de la nunta in opinia unor mirese?

Ce tendinte ar trebui sa dispara de la nunta in opinia unor mirese?

Exista miri care isi doresc atat de mult sa urmeze cele mai noi tendinte in materie de nunti, incat nu realizeaza ca unele dintre aceste obiceiuri nu sunt potrivite pentru astfel de evenimente.

De exemplu, furatul miresei pare la prima vedere o traditie amuzanta, insa o data cu disparitia acestui obicei, mirii si-ar putea petrece mai mult timp impreuna cu invitatii lor.

Iata insa ce tendinte mai recente sunt neinspirate pentru nunta, iar unele mirese isi doresc ca ele sa dispara:

Rusticul ar trebui inlocuit cu ceva mai ... glam. Desi nuntile cu tema rustica sunt foarte populare in randul cuplurilor autohtone, exista mirese care si-ar dori ca la nunta sa predomine tot ce este glam si stralucitor, incepand cu tinuta miresei si terminand cu decorul din sala de receptie.

Nuntile costisitoare nu sunt ok. Multe cupluri considera ca in ziua nuntii lor isi pot permite sa fie mai extravaganti ca de obicei si, in dorinta de a-si impresiona invitatii, investesc sume imense in planificarea acestui eveniment important. Cu cat costurile sunt mai mari, cu atat organizarea nuntii este mai stresanta, iar pentru miri acest moment in loc sa fie unul unic, le produce o gaura serioasa in buget. In concluzie, nunta poate fi un eveniment deosebit fara costuri exorbitante.

Nu trebuie sa ploua cu orez la nunti pentru ca mirii sa se bucure de prosperitate. Doar mirii care tin in mod deosebit la fotografiile cu confetti ar putea sa pastreze aceasta traditie, in rest nu isi are rostul.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest