Nunta la tara. Avantajele unui eveniment in stil rustic

Nunta la tara. Avantajele unui eveniment in stil rustic

Nuntile traditionale din mediul rural sunt acele evenimente rustice unde natura joaca un rol principal in desfasurarea evenimentului. Fiecare anotimp are propriul farmec, iar daca ai visat vreodata sa te plimbi printre pomi fructiferi si flori colorate, acum este momentul!

In functie de cand este planificata data nuntii, poti alege o locatie inconjurata de gradini multicolore cu flori variate al caror parfum te imbie la visare. Agroturismul rustic este o idee care incurajeaza nuntile traditionale in mediul rural, iar restaurantele exclusiviste si caminele culturale sunt acele locatii care ofera o atmosfera frumoasa si unica. De la nuntile restranse care se desfasoara intr-o curte imensa de la tara la nuntile organizate la cort, nuntile cu tematica rustica sunt sugestive pentru spatiul rural si pentru miresele care isi doresc sa respecte traditiile.

Motivele rustice in genul indicatoarelor, bancutele din lemn, spicele de grau, floarea-soarelui si capitele de fan sunt acele elemente decorative de care un cuplu care si-a programat nunta la tara nu se poate lipsi pentru evenimentul lor. Meniurile personalizate pentru toate gusturile si buzunarele pot fi mai ieftine, atata timp cat mirii asigura bauturile, iar o parte din meniu poate fi pregatita de rudele mirilor in propriile gospodarii de la tara.

Si pentru ca decoratiunile handmade, marturiile sticlute de vin din gospodaria proprie, florile de camp din buchetul miresei si locatia de nunta pot avea preturi minime, o nunta la tara, unde aerul este curat si mancare naturala are avantajul unui cost redus, de aceea un eveniment in stil rustic este de neuitat!

Si mai presus de orice, organizarea unei nunti in stil rustic este o idee mereu actuala pentru ca nuntile taranesti nu se demodeaza niciodata, indiferent de sezon. Aceasta tendinta de top este printre preferatele mireselor din Romania si chiar daca nunta nu este organizata la tara, invitatiile, marturiile si decorul rustic din sala de receptie simbolizeaza viata din spatiul rural.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest