Nuntile, botezurile si alte evenimente care depasesc 100 persoane, interzise in spatiile inchise. Vezi cat dureaza restrictia

Nuntile, botezurile si alte evenimente care depasesc 100 persoane, interzise in spatiile inchise. Vezi cat dureaza restrictia

Incepand din data de 12 martie este interzis sa se organizeze nunti, botezuri si orice tip de eveniment care aduna mai mult de 100 de persoane in spatiile inchise, cum ar fi restaurante, cantine, biserici, sali de cinema sau de spectacol. Masura a fost anuntata printr-un comunicat de presa de catre Raed Arafat la sediul Ministerului Afacerilor de Interne si aceasta va fi valabila pana la 31 martie.

Tot in data de 12 martie, Avocatul Poporului a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa declare stare de urgenta, in contextul epidemiei de Coronavirus. Solicitarea a fost emisa pe site-ul institutiei in conformitate cu art. 93, alin 1 si 2 din Constitutia Romaniei.

In conditiile in care vor aparea noi cazuri de coronavirus, masura prin care sunt interzise programe culturale, artistice, nunti, botezuri si alte programe organizate in spatii inchise se va prelungi si dupa data de 31 martie.

Aceste masuri sunt menite sa combata raspandirea virusului COVID-19 care a ajuns deja in 80 de state. Pana la aceasta data s-au inchis deja toate scolile si gradinitele din tara, iar Ministerul Sanatatii a transmis intr-un buletin informatin in data de 12 martie faptul ca in Romania exista in prezent 48 persoane infestate cu coronavirusl, dintre care sase s-au vindecat.

Si tot pentru a minimaliza raspandirea virusului care a ingrozit intreaga planeta, Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat a emis si alte avertizari pentru populatie. Acesta a mentionat ca institutiile publice au obligatia sa cheme salariatii la munca in intervale orare diferite pentru a fluidiza traficul in Bucuresti si a recomandat institutiilor private sa adopte aceeasi masura.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest