6 trucuri pentru o nunta restransa

6 trucuri pentru o nunta restransa

Celebrarea iubirii dintre doi oameni nu trebuie insotita obligatoriu de o petrecere ca in povesti. Juramintele de cununie pot fi rostite din inima intr-un cadru restrans, doar in prezenta celor dragi, daca nunta este una intima, cu buget redus.

Chiar si asa, cuplurile care se iubesc se pot distra de minune si atunci cand organizeaza o nunta mica, unde mancarea traditionala si alte obiceiuri specifice unei nunti romanesti nu sunt respectate ca la carte.

Daca urmeaza sa te casatoresti intr-un cadru intim, in prezenta familiei si a celor mai buni prieteni, afla ce trucuri sa pui in aplicare pentru o nunta restransa reusita.

1. Alege un loc mic, dar placut pentru o ceremonie solemna si intima. Un altar improvizat intr-o gradina frumos decorata este intotdeauna o optiune pentru cuplurile romantice. La fel de romantic este sa spui „Da” intr-o capela micuta, pe plaja, intr-o croaziera cu iahtul si chiar intr-un muzeu. Indiferent unde alegi sa iti rostesti juramintele, amenajeaza un decor cu flori si luminite, fie ca momentul culminant are loc in timpul zilei sau atunci cand apune soarele.

2. Opteaza pentru o nunta mai casual. Renunta la eticheta daca la nunta participa familia si alti prieteni apropiati. Iar daca cununia religioasa nu se desfasoara intr-o biserica, inainte de ceremonie poti organiza un cocktail la terasa, astfel incat sa se relaxeze chiar si invitatii veniti din alte orase.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest