Cum sa organizezi o nunta de poveste cu 0 regrete?

 Cum sa organizezi o nunta de poveste cu 0 regrete?

Ultimul lucru pe care ti-l doresti dupa ce s-a incheiat nunta este sa privesti in urma cu regret ca lucrurile nu au iesit asa cum ti-ai dorit. Ca sa nu traiesti o experienta dezamagitoare, asculta cateva sfaturi de la fostele mirese si apoi scrie o lista cu tot ce ai dori sa incluzi in ansamblul nuntii tale.

Pentru ca nunta este ziua pe care o asteapta fiecare viitoare mireasa cu sufletul la gura, se cuvine sa te pregatesti din timp pentru acest moment special. Iata cum sa iti planifici nunta de poveste ca sa ai 0 regrete la final:

1. Stabileste-ti prioritatile din start si nu te abate de la ele
Fa-ti o lista de prioritati. Trece mai intai cele mai importante lucruri si termina lista cu lucrurile marunte, tinand cont si de buget.

2. Nu face comparatii intre propria nunta si nunta prietenelor tale
Nu copia ideile de la alte nunti, ci mizeaza pe unicitate. Nu te raporta la nunta unei prietene, verisoare sau a unei celebritati atunci cand iti organizezi nunta si totul va decurge conform planurilor.

3. Angajeaza un organizator de nunti experimentat
Avand alaturi un profesionist care sa te indrume, vei reusi sa salvezi timp si bani. Acesta iti poate recomanda furnizori de nunta experimentati care te vor ajuta sa iti indeplinesti visul, fara prea mult stres.

4. Nu lasa pe nimeni sa iti influenteze deciziile finale
Este nunta ta si tu esti singura in masura sa alegi rochia de mireasa, decorul din sala de receptie, florile, tortul sau tema nuntii. Deci nu lasa rudele si prietenele sa iti spuna ce sa faci.

5. Savureaza fiecare moment
Inchide telefonul si bucura-te de propria nunta. Lasa-i pe parinti sa dea informatii despre nunta pe ultima suta de metri. Ca sa te bucuri efectiv de nunta, incheie socotelile cu furnizorii cat mai devreme posibil.

6. Saluta-ti fiecare oaspete in parte
Acest lucru ii va face sa se simta speciali inca de la inceputul nuntii. Socializeaza cu prietenii prezenti pe toata durata evenimentului si profita la maxim de faptul ca i-ai adunat intr-un loc pe toti apropiatii tai bucurandu-te de compania lor.

7. Ia in serios angajarea unui cameraman
Desi fotografiile de nunta sunt cele care vor ramane din generatie in generatie, imaginile in miscare sunt la fel de pretioase pentru o mireasa. Prin urmare, ia in considerare ideea angajarii unui cameraman.

8. Cere furnizorilor de nunta sa scrie ce bunuri si servicii iti ofera
Daca unul dintre furnizori nu se tine de cuvant si livreaza altceva in loc de ce ai comandat, incearca sa obtii o dovada scrisa despre bunurile si serviciile livrate.

9. Nu lasa pe nimeni sa iti strice ziua
Fie ca parintii sai au vreo nemultumire legata de sotul tau sau un unchi devine galagios dupa ce a baut alcool, incearca sa ignori momentele mai putin placute si sa te bucuri de nunta.

Sursa: Brides.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest