Cum sa arati superb la o nunta in aer liber

Cum sa arati superb la o nunta in aer liber

Nuntile in aer liber sunt intotdeauna frumoase. La nuntile in aer liber, frumusetea miresei se reflecta in cadrul natural care serveste ca fundal pentru acest eveniment.

Chiar daca in aer pluteste romantismul, un eveniment organizat in aer liber este o adevarata provocare pentru mireasa, pentru domnisoarele de onoare si pentru fiecare femeie care participa la nunta.

Vantul, caldura si umiditatea din atmosfera, precum si sansele de ploaie pot strica oricand coafura si machiajul miresei.

De aceea, daca esti hotarata sa te casatoresti in aer liber, iata cateva sfaturi pe care trebuie sa le urmezi ca sa arati superb pe toata durata nuntii.

Pentru o nunta in aer liber trebuie sa tii cont de vestimentatie, accesorii, make up, coafura si stilul personal.

1. Alege o rochie de mireasa usor de purtat.  Daca nunta este programata vara, caldura inabusitoare poate crea disconfort. De aceea, ia in considerare o rochie de mireasa fluida, fabricata din tesaturi usoare ca sa te poti misca liber atunci cand dansezi sau cand primesti invitatii. Evita matasurile grele si satinul si alege matase Georgette sau crep pentru rochia ta de mireasa. Fii atenta si la forma rochiei, astfel incat atunci cand este vant sa nu ti se ridice fusta.

2. Ia in considerare florile de par. La o nunta in aer liber o floare simpla, ascunsa in spatele urechii este foarte romantica. Evita voalul de mireasa lung ca sa nu transpiri, mai ales daca afara este foarte cald. In schimb, poti opta pentru o voaleta chic, daca acest accesoriu este pe placul tau.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest