Luminita Cosleacara va spune cum sa va alegeti rochia de mireasa

Luminita Cosleacara va spune cum sa va alegeti rochia de mireasa

Se apropie ziua cea mare si sunteti in cautarea celei mai frumoase rochii de mireasa? Stim, este greu sa va decideti ce stil vi se potriveste si, mai ales, care este rochia pe care o veti imbraca in cea mai frumoasa zi din viata voastra.

De cate ori vi s-a intamplat sa aveti o idee clara in legatura cu o rochie, sa va doriti chiar rochia pe care ati vazut-o in vitrina, sa o probati si apoi sa descoperiti ca nu era ceea ce va imaginati?

Stim, de foarte multe ori! Tocmai de aceea, ViitoareMireasa.ro a intrebat pentru voi unul dintre cei mai renumiti designeri de rochii de mireasa de la noi, Luminita Cosleacara, si a aflat pentru voi raspunsul la intrebarea "Cum sa-mi aleg rochia de mireasa?".

"Dincolo de preferintele personale asupra unui model de rochie de mireasa trebuie avut in vedere stilul si personalitatea viitoarei mirese dar si locatia si tematica evenimentului", ne-a declarat designerul Luminita Cosleacara.

Potrivit designerului, "rochia de mireasa perfecta este aceea care va fi expresia personalitatii viitoarei mirese, care va spune o poveste, conferindu-i viitoarei mirese o eleganta atemporala".

Rochiile de mireasa semnate de designerul Luminita Cosleacara sunt rochii romantice, diafane si eterice, rochii care mixeaza feminitatea interpretand personaje eclectice.

Tesaturile folosite sunt punctul forte al colectiilor de rochii de mireasa semnate Luminita Cosleacara, intr-o gama care acopera cele mai exigente asteptari, de la dantele de o frumusete polisenzoriala, la matasuri vaporoase, tull-uri fluide si broderii unice de dantela brodata manual.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest