5 lucruri pe care barbatii le vor, dar nu le cer niciodata

5 lucruri pe care barbatii le vor, dar nu le cer niciodata

Iubitul tau ar putea sa nu stie cum sa iti spuna ce isi doreste de la tine ca sa fie fericit. Pot exista mai multe motive pentru care prefera sa taca, dar cel mai probabil isi inchipuie ca tu stii deja de ce are nevoie. La urma urmei, lucrurile pe care si le doresc barbatii nu sunt atat de diferite de lucrurile pe care si le doresc femeile.

Iata cateva lucruri pe care iubitul tau si le doreste, dar nu le cere niciodata:

1. Respect din partea ta
Unul dintre cele mai importante lucruri pe care i le poti oferi iubitului tau este respectul. Se va simti mult mai sigur in cadrul relatiei daca il asculti atunci cand are ceva pe suflet si il iei in serios. Oferindu-i respect, inseamna ca il consideri un egal al tau sisa  ii apreciezi fiecare contributie in relatia voastra in particular si in viata, la modul general.

2. Admiratia ta
Asa cum o femeie vrea sa fie complimentata pentru look-ul sau, pentru stilul vestimentar sau pentru o realizare profesionala, in acelasi mod vrea sa fie apreciat si un barbat pentru calitatile fizice, dar si pentru meritele sale. Cand i-ai spus iubitului tau ultima data ca arata bine si l-ai laudat pentru o reusita profesionala? Atunci cand foloseste un parfum care iti place, arata bine intr-un costum nou sau obtine o avansare la job, tu trebuie sa il complimentezi ca sa se simta apreciat.

3. Are nevoie de compania ta
Asa cum tie iti place sa iti petreci timpul impreuna cu el, la fel si iubitul tau iti cauta compania. Chiar daca nu faceti nimic deosebit, ci urmariti doar un film, partenerul tau se bucura sa te aiba alaturi si sa iti simta prezenta.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest