5 lucruri despre logodna de care nu ti-a vorbit nimeni

5 lucruri despre logodna de care nu ti-a vorbit nimeni

Fiecare femeie viseaza ca intr-o buna zi sa fie ceruta in casatorie si sa imbrace rochia de mireasa, dar cand acest moment se apropie, este posibil sa treci printr-o multime de sentimente, emotii si stari conflictuale pe care iti este greu sa le gestionezi.

Desi iti imaginai ca vei fi inundata de o bucurie nemasurata in momentul in care te logodesti, intrebarile care te invadeaza atunci cand iubitul tau iti cere mana, iti pot stirbi fericirea deplina. De la teama ca nu vei fi o sotie buna la nodul pe care il simti in gat la gandul ca familia ta nu va fi de acord cu casatoria voastra, iata care sunt cele cinci lucruri despre logodna de care nu ti-a vorbit nimeni, dar le experimentezi din plin o data ce primesti inelul de logodna insotit de intrebarea: "Vrei sa fii sotia mea?

Ai putea simti teama de necunoscut
De multe ori sentimentul de frica este trecator, insa majoritatea femeilor pot experimenta o oarecare teama sau panica in fata unui angajament pe viata.

Ai putea simti regret
Desi simti ca el este alesul inimii tale si stii ca sunteti facuti unul pentru celalalt, iti vine greu sa nu te intrebi daca este bine sa te mariti in viitorul apropiat sau ai luat decizia gresita atunci cand te-ai grabit sa raspunzi afirmativ la cererea in casatorie.

Ai putea simti tristete
O femeie sensibila se poate simti coplesita de melancolie in lunile care preced nunta. In timp ce unele femei isi iau cu greu ramas bun de la celibat si de la viata buna pe care au trait-o pana acum in libertate, altele trec printr-o cadere emotionala atunci cand isi dau seama ca in curand vor incepe o viata noua si nu stiu la ce sa se astepte de la viitor.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest