10 lucruri de care este bine sa stii daca planuiesti o nunta in curtea casei

10 lucruri de care este bine sa stii daca planuiesti o nunta in curtea casei

Un numar tot mai mare de cupluri aleg sa se casatoreasca in curtea casei. Fie ca este vorba de mai mult confort, locatia ta preferata a fost deja rezervata sau este o chestiune pur financiara, inainte de a organiza un astfel de eveniment, pastreaza-ti in minte urmatoarele 10 lucruri.

1. S-ar putea ca nunta sa nu fie asa de ieftina. Multe cupluri care se casatoresc in locuinta personala traiesc cu impresia ca vor face economii masive, dar nu este asa. Daca la restaurant inchiriezi locatia, dar ai la dispozitie o multime de mese si scaune gratuit, acasa trebuie sa inchiriezi toate aceste lucruri, plus tacamuri, fete de masa, elemente pentru decor etc.

2. Probabil ai nevoie de un organizator. Un eveniment ca acesta necesita mult mai multa munca decat casatoria intr-o sala de banchet.

3. Trebuie sa ai un plan B pentru o nunta de interior. Daca vremea este ploioasa, trebuie sa iti adaposesti invitatii. Te-ai gandit daca spatiul iti permite? Prin urmare, oamenii trebuie introdusi in locuinta sau adapostiti intr-un cort.

4. Cortul nu poate fi amplasat oriunde. Asigura-te ca ai dreptul sa amenajezi un cort in curte, la nevoie. In acest sens, intreaba autoritatile.

5. Petrecerea s-ar putea incheia mai repede. Pentru ca nu detii o locatie de nunti, vecinii ar putea face reclamatii la adresa ta din cauza galagiei. Daca te-ai hotarat ca nunta sa aiba loc in curtea casei, instiinteaza-i si cere-le acordul.

6. Ai nevoie de o baie la 50 de invitati. In acest sens, pentru ca invitatii sa nu intre si sa iasa din casa toata noaptea, le poti amenaja bai portabile contra cost.

7. Va trebui sa te ocupi de iluminat. Trebuie sa te asiguri ca oaspetii se pot deplasa pe proprietate in conditii de maxima siguranta dupa ce se intuneca afara.

8. Oaspetii au nevoie de o parcare generoasa. Va trebui sa angajezi o persoana care sa dirijeze circulatia si sa ii ajute pe oaspeti sa parcheze in locurile mentionate. S-ar putea sa ai nevoie de un permis de parcare, avand in vedere ca locurile nu iti apartin.

9. Vremea poate fi un inamic. Asigura pentru invitati, in functie de sezon, conditii de climatizare corespunzatoare, umbrele, evantaie etc. De asemenea, ai grija ca mancarea sa fie depozitata in conditii corespunzatoare.

10. Tortul de nunta trebuie refrigerat. In acest sens, ai putea avea nevoie de un frigider special sau poti vorbi cu cofetaria de la care l-ai comandat in ce moment sa il aduca.

Sursa: www.shefinds.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest