Scenariu de cosmar: Cum sa te descurci la nunta cu un oaspete baut?

Scenariu de cosmar: Cum sa te descurci la nunta cu un oaspete baut?

Un bar deschis poate fi in egala masura delicioase si dezastruos, ceea ce duce la cazaturi accidentale pe podeaua de dans si comportament mai putin favorabil, din partea unui oaspete care a intrecut masura cu alcoolul, iar acum are iesiri total nepotrivite si jenante.

Oamenii beau la nunti, mai ales daca au bautura la discretie pentru a-si tempera anumite nelinisti sociale, spun expertii.

Unele persoane consuma alcool in mod obisnuit, pe cand altii fac greseala sa se lase dusi de val exact la mese festive, iar atunci se ametesc mai usor.

Daca un oaspete foloseste barul deschis prea mult si iti este frica sa nu faca o scena, vorbeste cu organizatorul de nunti si spune-i sa ia masuri pentru ca situatia sa nu degenereze intr-un spectacol de proasta calitate. Acesta va purta o conversatie discreta cu barmanul si eventual gaseste o solutie la aceasta problema cu planificatorul de nunti.

Mirese care nu au luat in considerare angajarea unui organizator, pot solicita ajutor din partea unui prieten sau al unui membru de familie pentru a discuta cu barmanul in locul lor.

Barmanul, o data instiintat de atitudinea necuviincioasa a unui oaspete care a baut mai mult decat trebuie are la randul lor doua variante pentru a rezolva problema: ori refuza sa il mai serveasca pe invitatul respectiv ori ii prepara bauturi mai slabe.

Daca un client al barului intrece masura, se poate chema inclusiv un apropiat al acestuia ca sa il convinga sa plece de la bar.

La finalul petrecerii, mirii ar trebui sa se asigure ca oaspetele cu pricina va ajunge in mod sigur acasa. Cineva care il cunoaste pe invitatul turbulent se poate oferi sa il conduca acasa. Daca nu este nimeni care sa se ofere, mirii pot chema un taxi.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest