6 intrebari incomode puse de curiosi unei viitoare mirese

6 intrebari incomode puse de curiosi unei viitoare mirese

Din momentul in care te logodesti, pregateste-te sa fii bombardata cu o multime de intrebari mai mult sau mai putin politicoase adresate de curiosi. Astfel de intrebari te vor face sa dai din cap si sa iti spui ca anumite lucruri nu te privesc decat pe tine si pe viitorul mire.

Iata la ce intrebari sa te astepti din partea curiosilor din momentul in care vor vedea ca porti pe inelarul de la mana stanga un inel de logodna.

1. Cat de mare este inelul?
La o astfel de intrebare cu siguranta prietenele tale se refera si la pret. Multumeste-te sa le raspunzi ca este marimea potrivita pentru tine, indiferent de metalul din care este confectionat sau de piatra.

2. Care sunt costurile de nunta?
Nu esti obligata sa spui nimanui ce buget aloci evenimentului tau, cu exceptia apropiatilor care s-au oferit sa te ajute din punct de vedere financiar cu cheltuielile.

3. Ce suma sunt dispusi parintii sa plateasca pentru nunta ta?
O astfel de intrebare personala este cu totul nefireasca daca vine din partea unei prietene invidioase sau a unei rude mai indepartate. Poti raspunde politicos ca preferi sa tii pentru tine problema banilor si sa schimbi subiectul cu delicatete.

4. Vine la nunta fostul tau prieten, un coleg de serviciu sau cineva care nu iti este pe plac?
Incheie subiectul rapid spunand ca nu te-ai gandit inca la acest aspect. Cel care pune aceasta intrebare va vedea cu proprii ochi la nunta cine vine, in caz ca ai trecut persoana respectiva pe lista invitatilor.

5. Cand planuiesti sa iti intemeiezi o familie?
Faptul ca te-ai logodit si probabil ati stabilit data nuntii nu inseamna ca esti pregatita si pentru pasul urmator si anume conceperea unui copil. Raspunde la aceasta intrebare lasand de inteles ca iei lucrurile pas cu pas si nu te grabesti sa ai copii curand, mai ales ca esti tanara si ai tot timpul sa devii mama.

6. Vei purta numele sotului tau?
Faptul ca ii porti inelul nu inseamna ca nunta va avea loc in viitorul apropiat. In plus, ce nume porti este o decizie care te priveste doar pe tine!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest