11 intrebari pe care sa ti le pui inainte de a alcatui lista de invitati

11 intrebari pe care sa ti le pui inainte de a alcatui lista de invitati

Atunci cand alcatuiesti lista de invitati, trebuie sa iti raspunzi sincer la cateva intrebari, pentru ca la nunta sa nu ai regrete. Mai intai, gandeste-te daca vrei sa o nunta de mare anvergura sau una intima, apoi alege cu grija domnisoarele de onoare.

Cu ajutorul a 11 intrebari la care trebuie sa raspunzi cu sinceritate, vei gasi mai usor calea de a face lista cu invitatii de la nunta. Iata ce intrebari trebuie sa iti pui inainte de a alcatui lista finala de invitati:

Am mai intalnit aceasta persoana vreodata?
Raspunsul ar trebui sa fie pozitiv, dar nu intotdeauna este asa. Sunt momente cand rudele si prietenii aduc proprii invitati si te poti trezi cu ei la nunta fara sa ii cunosti. Daca acest lucru iti displace, roaga-i pe invitatii tai sa nu vina insotiti de oaspeti pe care nu ii cunosti.

Cand am vazut-o ultima data pe acea persoana?
Daca le permiti invitatilor tai sa vina insotiti, afla cateva date despre musafirii lor si vezi in ce imprejurari i-ai cunoscut, dar si cand ai avut ocazia sa ii vezi ultima oara.

Ce stiu despre persoanele care participa la nunta?
Daca sunt simple cunostinte, este posibil sa nu stii din ce mediu social provin sau daca au o reputatie buna. Imparte pe categorii invitatii incepand cu rudele si continuand cu prietenii si colegii de serviciu. Termina lista de invitati cu persoanele mai putin cunoscute si fa o selectie drastica in randul lor.

Am fost la nunta lor?
Daca ai luat parte la nunta lor, ar fi frumos sa ii inviti la propria nunta. Acest lucru nu este obligatoriu, mai ales daca evenimentul a avut loc cu mult timp in urma si ati pierdut legatura. Acesta poate fi cazul fostilor colegi de scoala si serviciu.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest