5 lucruri pe care invitatii de la nunta nu trebuie sa le faca vreodata

 5 lucruri pe care invitatii de la nunta nu trebuie sa le faca vreodata

Prezenta oaspetilor la nunta ar trebui sa fie o placere, dar in unele cazuri comportamentul invitatilor lasa de dorit atat de mult, incat mirii incep sa le regrete prezenta. Daca esti un organizator de nunti dibaci si vrei sa ii scutesti pe miri de cateva amintiri neplacute, o poti face apeland la cinci ponturi recomandate de specialisti. In acest mod oaspetii nu vor intrece masura la nunta, facand niste gesturi care lasa un gust amar insurateilor si strica petrecerea celorlalti invitati.

1. Inghesuiala la bufetul suedez
Autoservirea sau bufetul suedez va fi un succes total daca se evita formarea cozilor lungi. Un organizator de nunti priceput va proceda astfel incat invitatii sa se nu se ridice de la mese in acelasi timp, ci sa mearga sa se serveasca de la bufet intr-un mod organizat si elegant.

2. Abuzul  de alcool in cazul unui bar deschis
Bauturile alcoolice sunt scumpe, iar atunci cand pot fi procurate de la bar gratuit, sunt invitati care incearca sa profite de acest lucru. Oaspetii in stare de ebrietate sunt o pacoste pentru toata lumea si este intr-adevar de prost gust sa ai invitati care devin galagiosi si se comporta necuviincios. Acest lucru poate fi evitat prin discutia calma si politicoasa cu insotitorii lor sau prin urmarirea invitatilor care perturba linistea celorlalti. Inainte de a abuza de alcool. orice invitat trebuie sa se gandeasca la impresia pe care o lasa asupra nuntasilor, dar mai ales asupra gazdelor.

3. Stau in calea de fotografiilor de nunta
Exista oaspeti care apar in fata obiectivului de fotografiat sau il impiedica pe fotograf sa isi faca treaba exact atunci cand nu trebuie: in timpul ceremoniei, la primul dans sau in momentul in care se taie tortul. Din acest motiv, acele amintiri care ar trebui sa fie de neuitat pentru miri sunt stricate de invitati. Se pot lasa anumite indicatii scrise sau transmite flyere invitatilor cu un set de reguli clare chiar inainte de ceremonia religioasa pentru ca acestia sa nu incomodeze buna desfasurare a lucrurilor. Asa cum la nuntile unor celebritati s-au interzis telefoanele sau camerele foto-video si la o nunta obisnuita se poate procesa similar pentru a stabili din start ce au voie invitatii si ce nu le este permis.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest