6 reguli de urmat pentru o nunta cu adulti 100%

6 reguli de urmat pentru o nunta cu adulti 100%

Iti doresti ca la nunta ta sa participe numai adulti pentru ca toata lumea sa se simta bine fara sa duca grija copiilor. Fie ca renunti inclusiv la fetita cu florile si baiatul care duce verighetele sau accepti prezenta lor doar pe durata ceremoniei, fie ca excluzi din start prezenta copiilor la nunta, cert este ca trebuie sa te faci inteleasa din start si sa le spui invitatilor tai care sunt regulile, mentinandu-te tare pe pozitii.

Pentru o nunta cu adulti in proportie de 100% este necesar sa impui din capul locului niste restrictii. Iata care sunt cele sase reguli de urmat pentru o nunta la care le este permis sa participe doar persoanelor majore.

1. Impune cu strictete varsta minima a invitatilor de la bun inceput.
Raspandeste de la inceput stirea ca la nunta au voie sa vina doar adultii si poti sa mentionezi acest lucru si in invitatiile oficiale. Scrie pe invitatii doar numele adultilor care urmeaza sa ia parte la petrecere, asigurandu-te ca acestia au inteles regulile impuse.

2. Foloseste-te de familie si de evenimentele care preced nunta ca sa lansezi stirea
Incepand cu petrecerea de logodna si terminand cu petrecerea burlacitelor, respectiv a burlacilor, tu impreuna cu familia raspanditi vestea in randul oaspetilor ca nunta este strict pentru adulti.

3. Adauga regula invitatilor adulti inclusiv pe site-ul tau de nunta
Scrie pe internet ca nu admiti la nunta prezenta copiilor, ci ca invitatiile se adreseaza strict persoanelor care au implinit minim 18 ani. Daca vrei, mentioneaza si cateva motive care te-au determinat sa iei aceasta decizie, dar nu este obligatoriu. Daca nu ai un site de nunti, lasa mesajul pe retelele de socializare si ai grija ca acesta sa ajunga la oaspetii tai. Pentru a-i indemna sa vina si pe cei care nu au in grija cui sa lase copiii in ziua nuntii, ofera-le o alternativa de ingrijire a celor mici, cum ar fi un serviciu de baby-sitting in care tu personal ai incredere.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest