Reguli eticheta pentru inelul de logodna de care este bine sa stii

Reguli eticheta pentru inelul de logodna de care este bine sa stii

Inelul de logodna este printre cele mai importante bijuterii pe care le vei avea vreodata, de aceea nu vrei sa dai gres atunci cand vine vorba despre alegerea inelului perfect. Exista trei intrebari de baza la care orice cuplu si-ar dori sa afle raspunsul, dar multi nu stiu ce ar trebui sa faca ca sa respecte regulile de eticheta pentru inelul de logodna. Iata ce intrebari stau pe buzele viitorilor insuratei si raspunsurile mult asteptate:

Este potrivit ca un cuplu sa aleaga impreuna inelul de logodna?
Categoric. De fapt, 62% dintre cupluri procedeaza astfel. Daca nu te simti confortabil sa mergeti impreuna la magazinul de bijuterii, spune-i ce masura porti si cum iti doresti sa arate inelul mult visat. Eventual, arata-i cateva fotografii. Primind un inel de logodna in cadrul unei cine romantice este mai dragut decat sa strabati orasul impreuna cu logodnicul tau in cautarea bijuteriei perfecte.

Este in regula daca sora miresei se implica in cautarea inelului de logodna?
Evident! O parere feminina este foarte importanta in acest caz, mai ales ca o ruda apropiata stie ce preferinte are viitoarea mireasa. Dar, inainte ca cei doi sa plece la cumparaturi, spune daca preferi o piatra anume, dar si ce metal iti place (aur alb, aur galben, platina).

Cat de mult inseamna exagerat de scump pentru un inel de logodna?
In acest caz depinde de bugetul fiecaruia. Daca Justin Theroux si-a permis sa cumpere un inel de logodna in valoare de 500.000$ pentru Jennifer Aniston, acest lucru nu inseamna ca este si cazul iubitului tau. Poate este inglodat in datorii sau isi face griji pentru pastrarea locului de munca. Cunoscandu-i posibilatile materiale si larghetea, sugereaza-i ce inel iti doresti sa porti fara a-l obliga sa isi faca un credit de nevoi personale ca sa se indatoreze la banca pe 12 luni.

Sursa: www.brides.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest