Nunta, intre traditie si modern. Sfaturi practice pentru miri

Nunta, intre traditie si modern. Sfaturi practice pentru miri

Pentru cei care isi organizeaza nunta in 2016 si au nevoie de cateva sfaturi practice legate de muzica, fotografie, decoratiuni sau audiovizual, un mic ghid de nunta ar fi util pentru viitorii miri. Nunta este un eveniment ce are loc o data in viata (in cel mai fericit caz), de aceea trebuie sa iasa conform planurilor fiecarui cuplu in parte.

Iata cateva sfaturi practice in acest sens:

Nunta intre extaz si neprevazut
Chiar daca pregatirea nuntii genereaza si suparari legate de organizare, la final trebuie sa va amintiri doar de momentele fericite si sa le dati uitarii pe cele mai putin placute.

Nunta este doar a voastra
Desi parintii, prietenii sau rudele vor sa va ajute cu organizarea nuntii si vin cu o multime de idei in acest sens, amintiti-va ca nunta este doar a voastra si trebuie organizata asa cum ati visat. Experienta celorlalti pot fi de folos pana la un punct, insa fiecare experienta este unica, iar daca preluati o serie de idei de la alte evenimente, atunci nunta voastra nu va mai fi originala.

Selectati doar ideile care se potrivesc cu ale voastre
Veti primi atatea sfaturi de la cunoscuti cu ceea ce este bine sa faceti si ce servicii nu ar trebui sa contractati din cauza costurilor ridicate, incat este posibil sa va simtiti confuzi de toate aceste pareri care se bat cap in cap. Deschideti urechea doar la acele idei care sunt la unison cu ale voastre si dezvoltati-le in functie de ceea ce doriti. Unii miri viseaza la o nunta traditionala, iar altii la o nunta moderna.

Informati-va asupra ultimelor tendinte
Chiar si vechile obiceiuri de la nunta se schimba in timp. Vedeti ce nunti tematice sunt la moda atunci cand va casatoriti si ce obiceiuri se schimba. Alegeti muzica, decor, servicii foto-video in functie de preferinte, dar si de buget.

Tipul fotografiilor de nunta
De la fotografiile clasice la cele digitale, fiecare cuplu trebuie sa intrebe fotograful angajat ce imagini sunt mai populare, ce avantaje prezinta si care sunt costurile. Doar o informare corecta va poate ajuta sa luati decizia corecta.

Vechea problema: DJ sau formatie
Divertismentul este sarea si piperul de la orice nunta, de aceea alegerea unui DJ profesionist sau a unei formatii de nunta care canta orice tip de muzica, de la slagare moderne la muzica lautareasca este un must have. Contactati mai multe formatii si DJ si stabiliti impreuna ce este mai avantajos pentru nunta voastra in functie de buget, locatie si numar de invitati.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest