5 Idei creative de la mirese reale pentru cuplurile stabile

5 Idei creative de la mirese reale pentru cuplurile stabile

Acum, ca tocmai te-ai maritat si faci parte dintr-un cuplu stabil, este timpul pentru tine si pentru proaspatul tau sot sa faceti o lista cu principalele prioritati la care v-ati gandit sa le puneti in practica dupa nunta.

Fie ca v-ati gandit sa va schimbati domiciliul, sa plecati intr-o alta tara definitiv sau doar sa schimbati brandul la pantofii de sport, iata ce si-au propus miresele reale care au jurat dragoste eterna partenerilor lor sa faca pana ce moartea ii va desparti:

Luati masa impreuna in sufragerie
Una dintre principalele probleme ale cuplurilor moderne este locul unde servesc masa. Majoritatea prefera sa se uite la televizor in timpul cinei, de aceea locul ideal pentru servirea mesei este sufrageria. O fosta mireasa spune ca sotul ei este cel care a sugerat sa manance macar o data pe saptamana in sufragerie, cum ar fi in weekend. Astfel este mai usor sa vorbesti in liniste, fara sa te deranjeze nimeni, in timp ce iei masa intr-un mediu placut.

Practicati un sport impreuna
Pentru a invinge monotonia cotidiana, relaxati-va in timp ce pedalati, jucati tenis de masa ori inotati impreuna la piscina. Aceste activitati in cuplu sunt distractive si va scapa de stresul zilnic.

Traiti in alta tara
Pentru cei care vor sa o ia de la zero in viata si sa acumuleze noi experiente, pot opta sa se mute definitiv in alta tara sau doar temporat, pana isi vad implinite anumite obiective: construirea unei locuinte, invatarea unei limbi straine sau economisirea unei sume de bani pentru o investitie majora.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest