Ghidul unei nunti cu buget redus: Pasi mici, cheltuieli reduse

Ghidul unei nunti cu buget redus: Pasi mici, cheltuieli reduse
Ghidul unei nunti cu buget redus: Pasi mici, cheltuieli reduse Ghidul unei nunti cu buget redus: Pasi mici, cheltuieli reduse Ghidul unei nunti cu buget redus: Pasi mici, cheltuieli reduse Ghidul unei nunti cu buget redus: Pasi mici, cheltuieli reduse

Fiecare mireasa, odata pregatita de maritis, isi formeaza in minte imaginea nuntii ei ideale, dar de la visat si pana la organizarea frumosului eveniment, sunt multi pasi de facut. Problema apare cand bugetul miresei este unul restrans si dorintele si asteptarile sunt mari. Nu trebuie sa te ingrijorezi, totusi: poti obtine nunta la care ai visat atat de mult si cu un buget redus. Tot ce trebuie sa faci tu este sa urmezi aceste sfaturi.

Stabileste-ti bugetul

Inainte de orice altceva, stabileste care este bugetul de care dispui pentru organizarea acestei nunti. Ca regula generala, mancarea, bauturile si costul locatiei ar trebui sa reprezinte cam jumatate din bugetul tau. Cealalta jumatate o vei folosi pentru rochie, accesorii, dj (sau formatie), marturii de nunta, decoratiuni, invitatii si cheltuieli neprevazute.

Selecteaza cu atentie invitatii

Una dintre cele mai eficiente metode de a taia costurile de nunta este sa micsorezi lista de invitati. Explicatia este una simpla: cele mai multe costuri (mancare, bauturi, marturii de nunta, invitatii) se calculeaza per numar de invitati. Automat, daca numarul invitatilor creste, vor creste si costurile. De aceea, ai grija pe cine inviti! Concentreaza-te asupra prietenilor (atat ai tai, cat si ai mirelui), parintilor si altor rude si abtine-te de la a invita persoane cu care tu si mirele tau ati avut prea putine tangente.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest