Ghidul festivitatilor dinaintea nuntii

Ghidul festivitatilor dinaintea nuntii
Ghidul festivitatilor dinaintea nuntii Ghidul festivitatilor dinaintea nuntii Ghidul festivitatilor dinaintea nuntii Ghidul festivitatilor dinaintea nuntii Ghidul festivitatilor dinaintea nuntii Ghidul festivitatilor dinaintea nuntii Ghidul festivitatilor dinaintea nuntii Ghidul festivitatilor dinaintea nuntii

O nunta presupune o festivitate centrala, si anume nunta propriu-zisa, completata de alte evenimente secundare care vor duce la aceasta. Pentru a sti toate evenimentele speciale, de la cererea in casatorie si pana la drumul spre altar, ti-am pregatit un ghid al tuturor festivitatilor dinaintea nuntii.

Petrecerea de logodna. Are loc dupa cererea in casatorie, dar nu mai tarziu de trei luni dupa aceasta. Gandeste-te la ea ca un debut al tuturor evenimentelor de nunta ce vor avea loc din momentul in care te-ai logodit si pana vei merge spre altar. Nu exista niste reguli pe care trebuie sa le urmezi pentru a organiza o petrecere de logodna, dar cele mai populare sunt micile petreceri cu cocktailuri la un restaurant preferat sau acasa la tine, la parinti sau la prieteni.

In general, cei ce gazduiesc petrecerea sunt fie parintii tai, fie ai mirelui tau, dar aceasta nu este o regula ce trebuie urmata cu precizie. Daca vreo matusa sau vreun foarte bun prieten vrea sa o gazduiasca, este in regula. Singurul lucru de care trebuie sa fii constienta este ca nimeni nu e obligat sa-ti gazduiasca sau sa-ti organizeze aceasta petrecere. Invitatii sunt, in general, doar membrii ai familiilor voastre si prietenii apropiati.

Aceasta petrecere este una dintre cele mai bune metode de a reuni prietenii si membrii familiilor pentru a va bucura de frumosul eveniment si pentru se cunoaste intre ei.

Petrecerea burlacelor. Are loc cu cel mult 3 luni inainte de nunta sau cu cel putin o luna inainte de aceasta. Nu este recomandat sa organizezi aceasta petrecere in ultimele doua saptamani dinaintea nuntii din simplul motiv ca nu vei avea timp.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest