Cum este viata sentimentala in luna august pentru fiecare zodie in parte

Cum este viata sentimentala in luna august pentru fiecare zodie in parte

Vezi ce schimbari au loc in viata ta in luna august, in functie de data la care te-ai nascut. Astrologii avertizeaza fiecare zodie in parte in privinta schimbarilor care se produc in ultima luna de vara, astfel incat sa stii la ce sa te astepti atunci cand este vorba despre dragoste, scrie Teotrandafir.com.

Doua zodii nu vor fi in apele lor teritoriale in luna august, iar una dintre ele este semn de apa. Iata ce iti rezerva astrele in dragoste incepand cu 1 august:

Berbec - Bine
Chiar daca nu este cea mai romantica luna din an pentru tine si te concentrezi in special pe probleme gospodaresti, important este ca te intelegi bine cu partenerul tau, iar relatia voastra se va imbunatati si mai mult spre sfarsitul lunii august.

Taur - Excelent
Daca nu ai un partener stabil, ai toate sansele sa il gasesti in luna august. La sfarsitul verii esti dornica de aventura, asa ca nu ti-ar strica o vacanta.

Gemeni - Bine
Nu este cea mai buna perioada pentru relatia ta sentimentala, dar daca faci anumite compromisuri si inveti sa mai lasi de la tine, atunci vei ajunge la un acord cu partenerul tau. Totul depinde de modul in care gestionezi situatia.

Rac - Dezastruos
Treci printr-o perioada dificila in relatia de cuplu si pare ca nimic nu merge bine in aceasta perioada. Saturn provoaca valuri in viata de cuplu si apar diverse tensiuni, iar comunicarea este deficitara. Incearca sa gandesti rational si sa nu inrautatesti situatia si mai mult. Se poate produce o ruptura definitiva.

Leu - Foarte bine
Relatia ta de cuplu este aproape perfecta in luna in care te-ai nascut. Viata profesionala se intrepatrunde la un moment dat cu cea personala, insa exista toate sansele ca rezultatul sa fie unul favorabil.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest