Ce domnisoare de onoare sa eviti in functie de personalitatea lor?

Ce domnisoare de onoare sa eviti in functie de personalitatea lor?
Ce domnisoare de onoare sa eviti in functie de personalitatea lor? Ce domnisoare de onoare sa eviti in functie de personalitatea lor? Ce domnisoare de onoare sa eviti in functie de personalitatea lor? Ce domnisoare de onoare sa eviti in functie de personalitatea lor?

Alegerea grupului de domnisoare de onoare care sa iti fie alaturi in ziua nuntii tale este o misiune grea uneori, daca fetele la care te-ai gandit au o personalitate dificila, sunt certarete sau se implica mai mult decat este cazul in organizarea nuntii tale.

Vezi cele cinci tipuri de personalitati de care sa te feresti atunci cand iti alegi domnisoara de onoare.

Regina dramelor
Cu totii cunoastem acest tip de personalitate si nu este tocmai alegerea potrivita pentru o nunta. Domnisoara de onoare narcisista, care se iubeste prea mult pe ea insasi si isi cauta sa fie in centrul atentiei, eclipand-o inclusiv pe mireasa nu trebuie sa fie una dintre invitatele de baza de la nunta. Cea mai proasta parte este ca se asteapta sa ii ceri acest favor. Ori de cate ori aduce vorba de nunta, schimba subiectul si evit-o pe cat posibil.

Nefericita prietena singura
Desi toti prietenii te-au felicitat cu entuziasm ca urmeaza sa te mariti, prietena sa singura este atat de nefericita de propria situatie incat este prea ocupata sa se autocompatimeasca. Ea nu este capabila sa se bucure pentru tine fiind prea egoista. Probabil ca este geloasa pentru ca te mariti, in timp ce ea ramane singura si nefericita in continuare.

Maestra petrecerilor salbatice
Te-ai distrat de atatea ori alaturi de ea, iar calitatile sale organizatorice te indeamna sa ii ceri sa iti fie alaturi atunci cand mergi la altar. Daca este totusi genul care danseaza pe mese si consuma alcool in exces, gandeste-te ca va fi bucuroasa daca are posiblitatea sa le povesteasca nuntasilor toate secretele tale. In plus, toastul propus la nunta poate fi jenant pentru tine. Gandeste-te de doua ori inainte de a-i cere sa iti fie domnisoara de onoare.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest