Diferenta de varsta ideala dintre soti pentru un mariaj fericit

Diferenta de varsta ideala dintre soti pentru un mariaj fericit

Adesea se spune ca intre numarul anilor care ii desparte pe miri si iubire exista multe lucruri in comun, de aceea, varsta nu este o simpla cifra, ci unul dintre elementele cheie ale unui mariaj fericit.

Daca un barbat de varsta inaintata se casatoreste cu o tanara, atunci sotia lui este vazuta drept un trofeu. Pe de alta parte, daca o femeie matura se intalneste cu o persoana de sex opus mult mai tanara decat ea, femeia este vazuta ca o pradatoare.

In aceste situatii, ambele parti se confrunta cu opinii negative din partea celorlalti, iar o relatie intre doi oameni de varste diferite nu este vazuta cu ochi buni.

Indiferent ca doi soti se casatoresc din dragoste sau din motive financiare, cert este ca la un moment dat diferenta de varsta isi spune cuvantul, iar casnicia se destrama treptat. Dragostea adevarata nu este trainica daca diferenta de varsta intre soti este la fel de mare ca cea dintre un tata si fiica lui.

Conform unui studiu efectuat pe 3000 de persoane, s-a constatat ca, cu cat diferenta de varsta dintre soti este mai mare, cu atat relatia lor are sanse mai mari sa se destrame. Prin urmare, varsta este in mod cert mai mult decat o cifra, mai ales cand cei doi soti isi doresc sa isi intemeieze o familie.

Cu cat diferenta de varsta dintre soti este mai mica, mariajul este mai trainic deoarece oamenii de varste apropiate au mai multe lucruri in comun comparativ cu acele cupluri care fac parte din generatii diferite.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest