Cele mai populare 9 decizii legate de nunta

 Cele mai populare 9 decizii legate de nunta
 Cele mai populare 9 decizii legate de nunta  Cele mai populare 9 decizii legate de nunta  Cele mai populare 9 decizii legate de nunta  Cele mai populare 9 decizii legate de nunta  Cele mai populare 9 decizii legate de nunta  Cele mai populare 9 decizii legate de nunta  Cele mai populare 9 decizii legate de nunta  Cele mai populare 9 decizii legate de nunta  Cele mai populare 9 decizii legate de nunta

Atunci cand vine vorba de planurile de nunta, miresele graviteaza mereu in jurul acelorasi detalii, in dorinta de a avea o nunta perfecta. Vezi care sunt cele mai populare 9 decizii legate de nunta si daca acestea merg in aceeasi directie cu gandurile tale.

Rochia de mireasa
Este ceva mai palpitant pentru o mireasa decat gasirea rochiei potrivite? Majoritatea mireselor opteaza pentru o rochie fara maneci, dar gasesc o cale sa iasa in evidenta prin intermediul accesoriilor. Costul mediu al unei rochii de mireasa este de aproximativ 2500-3000 lei.

Data nuntii
Multe cupluri aleg data nuntii in iunie si octombrie. Ca zi din saptamana, sambata ramane in continuare preferata cuplurilor.

Culori nunta
Cand vine vorba despre paleta de culori, cele mai populare nuante sunt ivory si alb pentru rochia de mireasa, roz, albastru, mov, nuante metalice pentru ziua nuntii.

Locatia de nunta
Multe cupluri aleg sa se casatoreasca in orasul in care locuiesc sau la tara, unde au rude sau de unde au plecat. Ca si locatie de petrecere, muti opteaza pentru un restaurant elegant sau un ballroom.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest