Cum sa alegi data nuntii impreuna cu logodnicul tau?

 Cum sa alegi data nuntii impreuna cu logodnicul tau?

Atunci cand alegi impreuna cu logodnicul tau data nuntii, ganditi-va la mai multe aspecte. Sunt miri care au in vedere doar anotimpul preferat sau se ghideaza dupa data nasterii.

Gasirea locatiei ramane insa printre cele mai dificile lucruri de gasit atunci cand vine vorba de ziua din saptamana in care este programat evenimentul. De exemplu, in zilele de sambata din sezonul nuntilor, restaurantele sunt aglomerate, iar duminicile de peste an, locatiile de nunta practica preturi mai mici.

Daca nu ai in minte o data anume, aceasta poate fi selectata in extrasezon, in caz ca aveti un buget de nunta modest. In cele din urma important este sa gasiti locatia de nunta dorita, biserica si sa nu cheltuiti o avere pe meniu.

Data nuntii are un impact major asupra oricarui alt aspect din peisajul evenimentului: de la alegerea florilor la tort, pentru fiecare cuplu fixarea zilei in care are loc nunta este esentiala.

Ponturi:

Pentru ca invitatii sa isi elibereze programul in ziua cu pricina, trimite mesaje Save the date acelor persoane pe care ti-ai dori sa le ai alaturi in ziua cea mare. Unii invitati care locuiesc in alta localitate si chiar in alta tara vor avea nevoie sa rezerve din timp biletele de calatorie.

De asemenea, tine cont de aspecte cum ar fi: conditiile meteo, cea mai favorabila perioada din an, dar si sarbatorile religioase din calendarul ortodox. Chiar daca poti fixa cununia civila in orice zi din saptamana, aminteste-ti ca nu este valabil acelasi lucru si pentru cununia religioasa. Verifica zilele cand nu se fac nunti in 2017 inainte de a stabili data evenimentului.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest