Cum sa scapi de controlul parintilor la nunta!

Cum sa scapi de controlul parintilor la nunta!
Cum sa scapi de controlul parintilor la nunta! Cum sa scapi de controlul parintilor la nunta! Cum sa scapi de controlul parintilor la nunta! Cum sa scapi de controlul parintilor la nunta!

Majoritatea parintilor adora sa isi vada copiii in centrul atentiei cu ocazia nuntii sau a altui eveniment.

Exista multi parinti care iubesc lumina reflectoarelor, iar unii dintre acestia sunt atat de posesivi cand vine vorba de organizarea nuntii fiului sau fiicei lor, incat merg prea departe cu regizarea nuntii in cel mai mic detaliu.

Este corect ca parintii sa aiba un cuvant de spus la nunta propriilor copii daca ar contribui financiar la organizarea nuntii, dar ei trebuie sa inteleaga ca in final ultimul cuvant trebuie sa il aiba mirii!

Vreti o petrecere grandioasa sau doriti o nunta restransa, intr-un cadru intim? Spuneti-va punctul de vedere, argumentand decizia voastra pentru ca parintii sa va respecte dorintele si sa fie cooperanti cu adevaratii protagonisti ai oricarei nunti: mirele si mireasa.

Pentru a trece peste pregatirile coplesitoare pe care le implica o nunta, cu diplomatie si eleganta, iata cateva sfaturi:

1. Pastrati-va calmul. Cand nunta se apropie, miresele devin coplesite de acest eveniment si isi pierd calmul. Nu va implicati in discutii lungi care pot degenera in certuri. Luati o gura de aer proaspat si iesiti la jogging sau organizati o iesire relaxanta la plaja cu prietenii. In acest mod veti gandi mai limpede atunci cand sunteti puse fata in fata cu lista interminabila pentru nunta. Ca sa treceti cu gratie peste acest eveniment pe de-o parte fericit, pe de alta parte stresant, important este sa va detasati din cand in cand de planificarea nuntii si sa va bucurati de viata. Combinand utilul cu placutul, organizarea nuntii va fi mai putin coplesitoare pentru orice mireasa.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest