Cum sa pari mai slaba atunci cand mergi la plaja?

Cum sa pari mai slaba atunci cand mergi la plaja?

Afla cele mai tari trucuri pe care orice femeie trebuie sa le cunoasca atunci cand merge la plaja si imbraca costumul de baie potrivit, in functie de forma corpului tau, dar si de imperfectiunile pe care vrei sa le ascunzi. Daca nu ai o silueta de invidiat, dar vrei sa te simti bine la plaja, urmeaza cinci trucuri ca sa pari mai slaba, dezvaluite de Teotrandafir.com.

Poarta costume de baie mai largi
Oricat de mult ti-ai dori sa arati ca un manechin, daca ai sunculite inestetice pe abdomen si solduri, incearca sa le maschezi cu ajutorul unui costum de baie mai larg sau a unei esarfe care se prinde in jurul taliei. Cel mai indicat pentru tine este costumul de baie intreg, care iti acopera toate zonele cu probleme.

Poarta costume verticale cu dungi verticale
Acestea alungesc talia si dau senzatia ca esti mai slaba. Nu purta costume de baie cu dungi orizontale pentru ca vei obtine efectul invers.

Costume de baie inchise la culoare
Costumele de baie negre sunt ideale pentru femeile plinute. Alte culori care mascheaza defectele corporale sunt: bleumarin, visiniu si violet inchis.

Alege cu atentie costumul de baie din doua piese
Evita costumele cu slip minuscul. In schimb, daca esti mandra de bustul tau, alege un costum de baie cu sutien mai decoltat. Daca esti mai lata in partea superioara, mizeaza pe un sutien inchis la culoare si poarta un slip in nuante mai deschise, iar daca vrei sa pari mai slaba de la talie in jos combina culorile invers.

Foloseste un prosop de baie pe post de accesoriu
Chiar daca prosopul se foloseste mai mult la plaja, infasoara-te cu un prosop de baie daca vrei sa iti ascunzi imperfectiunile corporale, sa te feresti de soare sau sa te stergi de apa.

 

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest