5 secrete care te ajuta sa dormi suficient inainte de nunta

5 secrete care te ajuta sa dormi suficient inainte de nunta

Esti agitata si crezi ca nu poti sa dormi suficient inainte de nunta? Ei bine, daca folosesti aceste 5 secrete, vei avea parte de un somn odihnitor inainte de nunta. Fiecare mireasa trece printr-o serie de trairi emotionale in prag de nunta, dar acest lucru nu inseamna ca nu trebuie sa isi faca somnul de frumuste.

Evita cearcanele si proasta dispozitie, aplicand cateva trucuri.

Fixeaza-ti o rutina zilnica
Fixeaza-ti o ora pentru exercitii fizice si pentru somn si incearca sa ramai fidela acestui program pe termen lung. Respecta rutina zilnica cel putin pana la nunta.

Redu intensitatea de lumina cu o ora inainte de culcare
Obisnuieste-ti ochii cu starea de veghe cu o ora inainte de culcare. Incearca sa stai departe de televizor, calculator, tableta sau iPhone. Lumina emisa de aceste aparate este obositoare pentru ochi si creier.

Fa-ti timp pentru meditatie
6-8 exercitii de meditatie exersate inainte de culcare iti vor oferi linistea de care ai nevoie si vei avea parte de un somn odihnitor. Nu uita ca exercitiile de respiratie sunt esentiale. Stai confortabil, cu coloana vertebrala alungita si umerii relaxati. In aceste momente, poti vizualiza rochia de mireasa, parul, florile si alte detalii de la nunta. In tot acest timp inspira si expira adanc de opt ori. Repeta exercitiul de 3-4 ori.

Stabileste o zi din saptamana cand te ocupi de nunta
Pentru ca sarcinile multiple sunt obositoare, incearca sa te intalnesti cu furnizorii, sa discuti despre nunta si sa te ocupi de alte detalii legate de eveniment cate o zi pe saptamana. Restul zilelor ocupa-te de problemele curente. Nu uita sa ii acorzi atentie suficienta partenerului de cuplu.

Ai grija de ritmul tau circadian
Daca esti ocupata si stresata, in corpul tau va creste nivelul de cortizol, principalul hormon de stres care impiedica somnul. Pentru a tine sub control stresul, incearca sa iti reglezi ceasul biologic, numit si ritm circadian. Fa acest lucru adoptand un program de culcare si de sculare fix.

Sursa: www.theknot.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest