Cum alegi rochia de mireasa dupa stil si silueta?

Cum alegi rochia de mireasa dupa stil si silueta?
Cum alegi rochia de mireasa dupa stil si silueta? Cum alegi rochia de mireasa dupa stil si silueta? Cum alegi rochia de mireasa dupa stil si silueta?

Stilul nuntii este crucial pentru alegerea rochiei de mireasa. Respectand anumite reguli sociale, o mireasa isi poate alege pentru ceremonia oficiala de nunta o rochie de mireasa lunga, in nuante inchise, accesorizata cu manusi lungi, daca evenimentul este unul formal.

In stilul semi-formal, poti purta o rochie cu un decolteu deschis si maneci scurte. In acest caz, mireasa poate sa poarte manusi scurte sau sa renunte la acest accesoriu definitiv. Doar stilul informal nu pune nici o limita, astfel incat poti purta o rochie de mireasa confectionata in culorile dorite.

Dupa determinarea stilului de nunta, urmatorul pas in alegerea rochiei de mireasa  dupa care trebuie sa te ghidezi este modelul, care trebuie sa fie in concordanta cu figura ta. In aceasta etapa, este necesar sa determini tipul tau de silueta in functie de forma corpului. Alegerea unui model adecvat de rochie este esentiala pentru stima ta de sine si te ajuta sa te simti in largul tau cu ocazia nuntii.

Daca esti tipul minion si zvelt, cel mai potrivit stil de rochie pentru tine este o rochie cu o talie inalta, guler inalt si voal lung. Aceasta alegere ofera inaltime vizuala. Pentru o mireasa scunda si plinuta, rochia trebuie sa fie dreapa si simpla. Cel mai bine este ca manecile sa fie lungi si inguste, iar in loc de voal, poti folosi o tiara eleganta.

Daca esti o mireasa inalta si subtire, orienteaza-te catre o rochie cu talie joasa. Potrivite pentru tine sunt modele cu un decolteu mai deschis, cu maneci scurte si ornamente de dantela. Pentru un astfel de model poti alege niste manusi, dar si un voal de mireasa, indiferent de lungime.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest