Pontul zilei: 4 alternative pentru toastul cu sampanie la nunta

 Pontul zilei: 4 alternative pentru toastul cu sampanie la nunta

Toastul cu sampanie de la nunta este unul dintre cele mai memorabile momente de la receptie. Este clipa in care oaspetii iau o pauza de la dans ori intrerup masa pentru a le ura mirilor casa de piatra si toate gandurile lor cele bune.

De aceea, toastul cu sampanie ramane printre cele mai captivante momente de la petrecerea de nunta. Dar daca sampania nu este pe placul tau sau vrei sa inlocuiesti clasicul toast cu ceva original, renunta la aceasta bautura festiva si inlocuieste-o cu ceva pe placul tau.

Iata care sunt cele patru alternative la sampanie:

1. Alege bautura ta favorita
Daca iti place un lichior in mod deosebit, alege pahare de mici dimensiuni si toarna in acestea din bautura pe care o adori. Trebuie sa stii insa ca nu toti invitatii vor agrea ideea ta, mai ales daca nu consuma de fel bauturi alcoolice.

2. Foloseste in loc de sampanie un cocktail semnatura
Daca ai investit timp in alegerea unui cocktail semnatura, trebuie sa oferi oaspetilor un argument solid pentru care merita sa isi umple paharele. Alege o combinatie de arome exotice daca nunta are loc vara si ceva cu portocale in caz ca evenimentul este programat in sezonul rece.

3. Mizeaza pe o bautura fara alcool
In caz ca vrei ca la nunta invitatii sa se distreze fara sa consume bauturi ametitoare, opteaza pentru o bautura fara alcool, potrivita in functie de sezon.

4. Toast non-traditional
Renunta definitiv la toast si in loc de ciocnirea paharelor cu sampanie, alege o melodie frumoasa, cu o semnificatie aparte pentru tine, apoi invita-i pe oaspeti sa urce pe ringul de dans. Aceasta idee este mult mai distractiva decat un toast simplu.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest