DIY: 3 cocktailuri simple pentru nuntile de vara

 DIY: 3 cocktailuri simple pentru nuntile de vara
 DIY: 3 cocktailuri simple pentru nuntile de vara  DIY: 3 cocktailuri simple pentru nuntile de vara  DIY: 3 cocktailuri simple pentru nuntile de vara  DIY: 3 cocktailuri simple pentru nuntile de vara

Numite si cocktailuri semnatura, aceste bauturi aromate trebuie sa faca parte din meniul unei nunti de vara, fara sa simbolizeze relatia care i-a determinat pe miri sa treaca la pasul urmator al relatiei lor.

Ideale pentru evenimentele mai putin sofisticate de pe litoral sau dintr-o alta locatie in aer liber decorata cu umbrelute de soare, aceste cocktailuri declaratie pot fi preparate de oricine pentru ca au un grad scazut de dificultate.

Tot ce trebuie sa faci ca sa prepari aceste cocktailuri delicioase este sa cumperi ingredientele, sa le amesteci si sa le portionezi in ajun de nunta ca sa fie gata in timp util. Nu este nevoie sa fii un barman experimentat pentru ca musafirii prezenti la eveniment sa ramana placut surprinsi de cele trei cocktailuri de vara usor de preparat.

Vezi ce bauturi homemade poti prepara si tu la nunta programata vara:

1. Cocktail de vara Sangria
Populara bautura spaniola cu gust dulceag poate fi preparata din 4 sticle de vin Sauvignon Blanc, 9 nectarine, un bol de capsune, 2 portocale, o ceasca de lichior de portocale Cointreau, o sticla de apa minerala carbogazoasa si o sticla de suc de portocale rosii.

Mod de preparare
Cu o zi inainte de nunta, taie toate fructele in bucatele. Acopera fructele cu vin si lichior. Lasa acest amestec pana a doua zi la frigider. In ziua nuntii, adauga ultimele ingrediente: apa minerala si suc de portocale. Serveste bautura cu polonicul in loc de dozator, pentru ca jumatate din distractie este data de savurarea fructelor.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest