10 semne ca iubitul tau este pe cale sa te ceara de nevasta

 10 semne ca iubitul tau este pe cale sa te ceara de nevasta

Desi aveti o relatie solida care dureaza de cativa ani, incepi sa iti faci griji ca iubitul tau nu te va cere de nevasta niciodata. Daca te stresezi la gandul ca toate prietenele tale au primit deja inelul de logodna, iar o parte dintre ele au imbracat rochia de mireasa, este posibil sa ti se infaptuiasca si tie marele vis, exact cand te astepti mai putin.

In caz ca nu mai ai rabdare si cauti indicii care sa sugereze ca in curand vor bate clopotele de nunta si pentru tine, exista cel putin zece semne care indica faptul ca iubitul tau este pe cale sa iti ceara mana. Timpul le rezolva pe toate, iar daca momentul mult asteptat se apropie, atunci vezi de ce iubitul tau a inceput sa isi schimbe brusc atitudinea, sa se apropie mai mult de familia ta si sa vorbeasca tot mai des despre viitorul vostru.

Iata care sunt cele 10 semne care arata ca iubitul tau este pregatit sa te ceara de nevasta.

1. A devenit brusc mai apropiat de tatal tau si are de gand sa mearga cu el in week-end la o partida de fotbal sau la alt sport pe care tatal tau il prefera.

2. Il surprinzi holbandu-se pe Pinterest la fotografii de nunta.

3. Cauti pe Google ceva legat de nunta din iPad-ul lui, iar in istoricul recent descoperi ca el a cautat poze cu inele de logodna.

4. Daca vorbesti despre nunta, pare interesat de subiect, desi inainte schimba vorba brusc.

5. Esti 100% convinsa ca locuinta iti este bantuita pentru ca nu iti gasesti inelul favorit nicaieri. Peste cateva zile il descoperi brusc in cutiuta de bijuterii, ceea ce inseamna ca cineva l-a imprumutat pentru probe.

6. In ultima vreme are un comportament ciudat, este agitat, iar aceste lucruri nu ii stau in caracter. Incepi sa iti faci griji deoarece nu intelegi aceasta schimbare brusca de atitudine.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest