Care este cea mai falsa zodie?Atentie la ascendent

Care este cea mai falsa zodie?Atentie la ascendent

Pentru ca este cea mai falsa zodie, se poate spune ca nativa din Fecioara cu ascendent in Gemeni are o mie de fete, scrie Teotrandafir.com. Iata care sunt cele sapte argumente care o dau de gol pe cea mai perversa nativa din zodiac:

1. Apeleaza la prieteni doar cand are nevoie de ajutor. Desi nu isi cauta prietenii decat din interes, femeia Fecioara reuseste intotdeauna sa ii manipuleze si sa obtina de la acestia ce isi doreste.

2. Isi schimba opiniile de pe o zi pe alta. Daca azi decide un lucru, maine poate sa iti spuna contrariul, astfel incat este greu sa o iei in serios. Daca ai incredere in ea, nu este exclus sa ramai cu buza umflata, asa ca deschide bine ochii atunci cand vorbesti cu nativa Fecioara!

3. Nu stie sa tina un secret. Daca vrei sa pastrezi un lucru in taina, nu te increde in nativa Fecioara cu ascendent in Gemeni. Aceasta adora sa barfeasca si nu va tine cont ca te raneste, nici macar daca ai rugat-o sa ia cu ea taina in mormant.

4. Adora sa faca pe victima. Chiar daca a gresit fata de tine, nu va recunoaste acest lucru nici in ruptul capului. De fapt, stie sa se prefaca atat de bine, incat toata lumea o va crede pe ea.

5. Vorbeste mereu cu subinteles. Desi simte nevoia sa faca o marturisire, se asteapta sa intelegi ceea ce vrea sa spuna, fara sa o faca direct. Vorbeste mereu pe ocolite, fara sa fie concisa in exprimare, asa ca va trebui sa o tragi de limba daca vrei sa afli de la ea ceva concret.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest