Ce trebuie sa faci cu o saptamana inaintea nuntii

Ce trebuie sa faci cu o saptamana inaintea nuntii

De cele mai multe ori, in ultima saptamana dinaintea nuntii, miresele se confrunta cu o lipsa semnificativa de timp, facandu-le sa intre in panica si intr-o graba haotica. Pentru a evita aceasta situatie neplacuta, noi iti prezentam toate lucrurile pe care trebuie sa le faci in zilele precedente nuntii, in ordinea importantei lor.

1. Pentru inceput, organizeaza-te! Daca vrei sa eviti haosul ultimelor zile, trebuie sa fii cat mai organizata, stabilindu-ti o lista cu toate lucrurile pe care trebuie sa le faci (oricat de mici sau nesemnificative ti s-ar parea). Pentru a fi cat mai eficienta, incepi sa faci cele mai importante lucruri, urmand sa termini cu cele mai putin importante.


2. Nu uita de partea legala a lucrurilor! Fie ca-ti schimbi numele, fie ca vei avea cununia civila inainte de ceremonia religioasa, strange la un loc toate actele de care ai nevoie, verificandu-le de 2 ori pentru a te asigura ca nu vei uita nimic. In plus, daca iti schimi adresa dupa nunta, nu uita ca va trebui sa-ti schimbi si buletinul, dupa care va trebui anunti bancile, firmele cu care ai contracte sau la care esti abonata de schimbarea domiciliului.

3. Anunta firma de catering si restaurantul la care vor avea loc festivitatile de numarul final de invitati.

4. Verifica si asigura-te ca tinutele tale finale sunt perfecte, curate, calcate. Asigura-te ca toate elementele lor se potrivesc (de exemplu, asigura-te ca marginile lenjeriei intime nu sunt vizibile) si ca accesoriile sunt in stare buna.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest