5 lucruri de pus in practica inainte de ziua cea mare

5 lucruri de pus in practica inainte de ziua cea mare

Exista cinci lucruri pe care trebuie sa le pui in practica inainte de nunta pentru ca totul sa iasa asa cum iti doresti. Pentru ca repetitia este mama invataturii, dupa cum spune un vechi proverb romanesc, ziua nuntii trebuie tratata cu seriozitate maxima daca vrei sa ai un look desavarsit, iar petrecerea sa fie un moment de neuitat pentru toti cei prezenti.

Poti sa stai fara griji ca ziua cea mare va fi memorabila, numai daca exersezi inainte de nunta urmatoarele cinci lucruri:

Mersul pe tocuri
Daca nu te simti confortabil pe tocuri, probeaza pantofii de mireasa inainte de nunta. Afla cum sa mergi pe tocuri la nunta fara probleme.

Ia lectii de dans
Lectiile de dans inainte de nunta sunt esentiale pentru cuplurile care aleg o melodie cu coregrafie sau un moment surpriza. Sunt miri care pregatesc impreuna cu cavalerii de onoare, respectiv cu domnisoarele de onoare un numar de dans spectaculos, cu priza la public. Daca este si cazul vostru, cursurile de dans sunt un must have.

Repeta cu voce tare declaratiile de dragoste pentru mire
Lasand la o parte juramintele de cununie, poti sa ii faci mirelui o declaratie de dragoste in privat, atunci cand ramaneti doar voi doi. Fii atenta cum il surprinzi.

Gandeste-te la un numar surpriza pentru noaptea nuntii
Atunci cand petrecerea s-a terminat si ramai doar cu proaspatul tau sot, ii poti oferi o surpriza vestimentara care sa il surprinda, dar si un numar de dans in particular. Imbracata sexy, il vei da gata atunci cand ajungeti in dormitor. Pregates-te intens pentru acest moment pentru ca surpriza sa iti iasa ca la carte.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest