5 intrebari esentiale de pus specialistului cand cumperi rochia de mireasa

5 intrebari esentiale de pus specialistului cand cumperi rochia de mireasa

Daca ai fost ceruta in casatorie, iar acum ai pornit in cautarea rochiei de mireasa perfecte, iata 5 intrebari esentiale de pus specialistului cand cumperi rochia de mireasa. Afla care sunt cele mai arzatoare probleme la care trebuie sa primesti raspuns din partea consultantului sau a designerului de rochii mireasa:

1. Cat dureaza pana rochia mea de mireasa este gata?
Sunt momente cand rochiile de mireasa sunt importate din alte tari si distribuite la diferite saloane de rochii nunta din Romania. In acest caz, consultantul trebuie sa stie data nuntii pentru ca rochia de mireasa dorita sa ajunga la timp la destinatie. In cazul in care ai apelat la un designer autohton, acesta va realiza rochia in aproximativ cateva luni. Data nuntii este importanta si pentru situatiile in care rochia de mireasa necesita unele ajustari.

2. Ce tip de rochie crezi ca ma avantajeaza?
Un specialist alege rochia potrivita pentru mirese dupa conformatia si inaltimea fiecarei cliente. In functie de forma corpului tau, de anotimp si de preferinte personale, acesta iti va recomanda un anumit model care sa te avantajeze.

3. Ce culoare ma prinde cel mai bine?
Daca nu esti o mireasa traditionala si consideri ca nu este obligatoriu sa porti rochia alba in ziua nuntii, atunci l-ai putea ruga pe consultant sa iti indice o culoare in tendinte. De exemplu, pentru o mireasa de 2018, o rochie in nuante de albastru pudra ar fi ideala, daca nunta se desfasoara in aer liber. Ivory, blush, menta sunt alte nuante care se poarta la nuntile din ultimii ani.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest