Este necesar sa ai un numar egal de domnisoare si cavaleri onoare la nunta?

Este necesar sa ai un numar egal de domnisoare si cavaleri onoare la nunta?

Daca te pregatesti sa iti alegi invitatii principali de la nunta si vrei sa le ceri prietenilor apropiati sa ocupe locuri cheie in ansamblul nuntii, ai putea sa te intrebi daca este necesar ca numarul domnisoarelor de onoare sa fie egal cu al cavalerilor de onoare.

Raspunsul la aceasta intrebare este simplu: este OK sa ai un numar impar de domnisoare si cavaleri de onoare. Este absolut in regula pentru fotografii, dar si pentru ceremonia in sine.

Ziua nuntii se refera la voi, mirii, iar domnisoarele si cavalerii de onoare sunt acolo doar pentru a va sprijini. Ei ii insotesc pe miri la altar, iar uneori organizeaza un show de dans unic impreuna cu protagonistii principali de la nunta. Dar numarul lor nu este important.

Daca ne intoarcem in timp, petrecerile de nunta isi au originea in timpurile antice romane, unde cavalerii si domnisoarele de onoare aveau rolul sa apere cuplul de spiritele cele rele. Exista o lege la acea data prin care se cerea ca zece martori sa fie prezenti la altar.

In mod evident, traditia a evoluat de atunci, iar la petrecerea de nunta nu mai conteaza numarul invitatilor. Cavalerii de onoare din zilele noastre ajuta oaspetii sa se aseze la locurile lor sau pot fi desemnati ca aprozi. La randul ei, o domnisoara de onoare o ajuta pe mireasa sa se pregateasca de nunta, ii tine geanta, merge cu ea la toaleta si are grija sa aiba in poseta un kit de prim ajutor.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest