10 riscuri pe care trebuie sa ti le asumi in dragoste

10 riscuri pe care trebuie sa ti le asumi in dragoste

Si in dragoste, cine nu risca nu castiga. Intra in joc si asuma-ti zece riscuri daca vrei sa iti intalnesti jumatatea si apoi vei fi rasplatita din plin pentru curaj si pentru efortul depus.

Desi uneori ne este teama sa riscam si preferam calea mai putin anevoioasa, din cand in cand este bine sa incerci ceva nou in iubire si in viata.

Iata 10 riscuri pe care trebuie sa ti le asumi ca sa ajungi la inima persoanei iubite si sa iti castigi dreptul la fericire.

1. Ai curajul sa te relaxezi. Daca esti prea incordata inainte de fiecare intalnire cu potentialul tau iubit, o sa dai senzatia celui de langa tine ca nu esti stapana pe situatie. Comporta-te natural si fii tu insati.

2. Ai curajul sa faci primul pas. Ca la sah, prima mutare iti apartine daca esti indrazneata. Actiunea este arma care te conduce spre inima unui barbat. Preia initiativa si il vei impresiona. Deci, zambeste-i increzatoare daca vrei si flirteze cu tine.

3. Ai curajul sa fii deschisa. Din cand in cand, iti poti arata partea vulnerabila. Daca ii dezvalui ce te preocupa, va fi si el deschis si sincer cu tine si iti va impartasi probabil o parte din secretele lui.

4. Ai curajul sa fii flexibila. Da un pic de dinamism vietii tale sentimentale si iesi cu un tip care nu e genul tau. Va fi o experienta interesanta.

5. Ai curajul sa insisti. Indiferent cat timp si atentie investesti intr-o relatie, nu renunta. Efortul tau va fi apreciat, iar rasplata cuvenita nu va intarzia sa apara.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest