Bijuterii de Paste cu tematica religioasa, in noua colectie Swarovski

Bijuterii de Paste cu tematica religioasa, in noua colectie Swarovski

In cea mai recenta colectie Swarovski "Between Heaven and Earth" exista o multime de bijuterii cu forme religioase inspirate de marile culturi ale lumii.

Iconografia sacra este o tema care a fascinat lumea modei, iar acum a fost reinterpretata in era moderna prin simboluril spirituale ce iti intorc gandurile de la lucrurile pamantesti catre divitate. Trei cristale ilustreaza perfect acest trend (Fatima Hand este inspirata din „Hamsa Hand" din Mesopotamia, un simbol ce reprezinta o mana cu cinci degete ridicate despre care se crede ca te protejeaza de rau; Buddha Fancy Stone capteaza valorile echilibrului si a stabilitatii, Greek Cross este un simbol ce isi are radacinile in religia hinduista, Asia Centrala, culturile Celtica si mexicana) mixand istoria cu modernitatea, aspectul chic cu valorile simbolice.  

In ceea ce priveste religia crestina si in special cultul ortodox, Crystal-Fashion® a creat bijuterii (cercei, pandantive, bratari disponibile pe www.crystal-fashion.ro) cu crucea clasica, unul dintre cele mai vechi si mai raspandite simboluri ce are doua sensuri: unul material si unul moral.

Din pesterile preistorice, in cultul celtilor si al egiptenilor, iar apoi in cel mai important simbol al crestinismului crucea, reprezinta cel mai puternic „talisman" care da inceredere celor care il poarta si le insufla ideea ca Dumnezeu si Iisus ii urmaresc in permanenta si ii protejeaza. 

De Paste poarta cercei si pandantive Rivoli Cross decorate cu cristale negre Jet, poarta o bratara cu snur impletit si un cristal in forma de cuce Shambala sau setul Cross format din cercei si pandantiv format din cristale intr-o nuanta sobra, dar moderna de Jet Hematite, taiate in forma de cruce.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest