10 lucruri pe care domnisoara de onoare nu uita sa le faca in dimineata nuntii

10 lucruri pe care domnisoara de onoare nu uita sa le faca in dimineata nuntii

Ai fost foarte ocupata in ultimul an sa o ajuti pe mireasa cu pregatirile de nunta, iar in ziua cea mare trebuie sa adaugi 10 lucruri pe lista ta de atributii ca sa te asiguri ca efortul depus in ultimele luni pentru buna desfasurare a evenimentului va da rezultate.

Iata ce trebuie sa faci chiar in dimineata nuntii astfel incat petrecerea sa fie un succes total.

1. Tine evidenta tuturor invitatilor
Organizatorii de nunta considera ca domnisoara de onoare ar trebui sa primeasca o copie a cronologiei din ziua evenimentului si sa se familiarizeze cu protocolul de dimineata, inclusiv cu parul si machiajul miresei. Avand lista cu ordinea de zi a evenimentelor din ziua nuntii, poti fi sigura ca toate lucrurile se vor derula intr-o ordine fireasca, iar ceremonia se va desfasura conform programului stabilit.

2. Actioneaza ca intermediar de servicii pentru mireasa
Pentru a o ajuta pe mireasa sa se relaxeze, domnisoarele de onoare trebuie sa isi dea numarul de telefon furnizorilor de servicii si membrilor de familie, astfel incat ea sa raspunda in dimineata nuntii la orice intrebare legata de buna desfasurare a evenimentului. In acest fel mireasa va scapa de stres primind garantia ca totul merge bine.

3. Hraneste mireasa (bine, nu literal)
Dimineata zilei de nunta poate fi o experienta rapida si frenetica, iar unele mirese uita pur si simplu sa manance. Pentru ca nivelul de zahar din sange sa nu scada prea mult, domnisoara de onoare trebuie sa o indemne pe mireasa sa se hraneasca si sa se hidrateze corespunzator. In caz contrar mireasa poate deveni irascibila, adica o bridezilla capricioasa.

4. Nu o lasa pe mireasa cu sticla de sampanie alaturi
Poate ca este atat de emotionata incat considera ca un pahar de sampanie nu i-ar strica. Permite-i sa bea maxim un pahar, dar ai grija ca pana la inceperea ceremoniei sa bea apa, cu nu alcool.

5. Tine la vedere gustarile preferate ale miresei
Daca mireasa pofteste la o bucata de ciocolata, la dulciuri sau snacks-uri sarate, nu o opri. Ofera-i tot ce pofteste. Cu siguranta ii cunosti preferintele culinare daca va cunoasteti de multa vreme.

6. Ajut-o sa se imbrace
A ajuta o femeie nervoasa sa se imbrace cu cea mai scumpa rochie pe care a purtat-o vreodata nu este un lucru simplu, dar in ziua nuntii devine o necesitate. De la rochia de mireasa la bijuterii si accesorii, ajut-o sa aiba un look glamour la care a visat mereu.

7. Acopera-i spatele si ramai in garda
De emotii, mireasa isi poate uita acasa inclusiv telefonul. Aminteste-i ce anume trebuie sa aiba la ea permanent si in caz de urgenta, nu uita acasa kitul de prim ajutor. Acesta te va scoate din incurcatura atunci cand se intampla un mic accident cu rochia miresei si trebuie sa rezolvi lucrurile din mers.

8. Tine inelele de nunta intr-un loc sigur
Chiar daca nu esti tu purtatoarea de inele, cel mai bine ar fi sa le inmanezi la ceremonie direct in biserica cavaalerului de onoare, astfel incat sa te asiguri ca mirele nu le-a uitat acasa.

9. Scrie-ti discursul
Chiar daca vei rosti doar cateva cuvinte de lauda la adresa mirilor si cateva urari la final, cel mai bine este sa asterni pe foaie tot ce ai de spus cu ocazia toastului.

10. Asigura-te ca apartamentul nuptial al mirilor este perfect curat
Ultima sarcina a domnisoarei de onoare este sa se asigure ca apartamentul nuptial rezervat mirilor nu va fi murdar. Ai grija ca mirii sa se bucure in liniste de noaptea nuntii lor si asigura-te ca pe langa o camera curata vor avea parte de petale de flori, asternuturi satinate si sampanie la rece.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest