Liber la nunti! Ce reguli sa urmezi pentru a-ti alege rochia de mireasa?

Liber la nunti! Ce reguli sa urmezi pentru a-ti alege rochia de mireasa?
Liber la nunti! Ce reguli sa urmezi pentru a-ti alege rochia de mireasa? Liber la nunti! Ce reguli sa urmezi pentru a-ti alege rochia de mireasa? Liber la nunti! Ce reguli sa urmezi pentru a-ti alege rochia de mireasa? Liber la nunti! Ce reguli sa urmezi pentru a-ti alege rochia de mireasa? Liber la nunti! Ce reguli sa urmezi pentru a-ti alege rochia de mireasa?

A trecut postul Pastelui, asa ca ne aflam intr-o adevarata "febra" a nuntilor! Dupa alegerea locului de nunta si a verighetelor, rochia de mireasa este una dintre cele mai importante "necunoscute din ecuatie", ce trebuie neaparat rezolvata!

                                    

Printesa, sirena, asimetrica, cu trena, foarte lunga, cu corset, cu sau fara aplicatii, optiunile sunt nenumarate, iar decizia alegerii rochiei perfecte nu este usor de luat. Specialistii Bella Sposa te invata cum sa iti alegi rochia de nunta, in asa fel incat sa usurezi acest proces complicat si sa te bucuri de fiecare moment!



Fii constienta de defectele pe care le ai si incearca sa gasesti o rochie care iti pune in valoare silueta. Daca esti plinuta nu alege rochii printesa, dar nici foarte stramte, ci modele care sa iti creeze o silueta clepsidra si care sa iti evidentieze talia. Daca nu ai sani, opteaza pentru modele de rochii care au cupele incorporate. Daca ai soldurile accentuate, alege rochii cu poalele ample, iar daca ai picioare groase nu alege rochii scurte. Detaliile sunt importante: un volan strategic plasat, cordonul, aplicatiile pretioase pot face diferenta intre o rochie banala si una Wow! Colectiile de rochii de mireasa La Sposa, Demetrios, Ellis Bridals, Jarice si Fara Sposa, disponibile pe www.bellasposa.ro vin in intampinarea nevoilor tale.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest