Ce spune vinul de nunta ales despre personalitatea ta

Ce spune vinul de nunta ales despre personalitatea ta

Mirii tind sa devina foarte selectivi atunci cand vine vorba de alegerea vinului la nunta. Unii prefera sa comande mai mult vin alb pentru ca nu pateaza fetele de masa, in timp ce altii se bazeaza pe gusturile proprii si ale invitatilor.

Chiar daca nu stiai, preferintele personale in materie de vinuri spun multe despre personalitatea ta. Indiferent ce sortiment de vin comanzi la nunta, afla ce spune vinul preferat despre tine.

Vinul rosu
Esti o persoana indrazneata si stii ce vrei. Cei care te cunosc, adesea spun despre tine ca esti persoana matura din grup. Esti rafinata si preferi in viata numai lucrurile de calitate. Ca si hobby, iti place sa vizionezi cat mai multe filme sau sa te pierzi intr-un muzeu in timp ce il explorezi. Ai o gandire profunda si apreciezi conversatia buna.

Vinul alb
Esti un interlocutor agreabil si poti dialoga cu usurinta aproape cu oricine. Avand intotdeauna un zambet larg pe fata, ii faci pe ceilalti sa aiba incredere in tine. Iti place sa testezi lucruri noi, fie ca este vorba despre o mancare pe care nu ai mai incercat-o pana acum sau despre o destinatie necunoscuta.

Vinul rose
Ai o personalitate debordanta. Este putin probabil sa lipsesti de la vreo petrecere la care ai fost invitata. Pentru tine nu conteaza daca nu cunosti pe nimeni de la petrecere, reusesti sa intri in vorba cu ceilalti oricum. Chiar daca esti in afara unui grup pana te acomodezi cu ceilalti oameni, nu ratezi distractia. Toata lumea se simte confortabil in jurul tau pentru ca esti o persoana deschisa si simpatica.

Sursa: www.shefinds.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest