7 obiceiuri daunatoare post-despartire

7 obiceiuri daunatoare post-despartire

Daca relatia de cuplu nu a mers conform planurilor si v-ati despartit, probabil incerci un sentiment de goliciune sufleteasca. In mod sigur te simti ingrozitor dupa aceasta experienta cu final trist, dar si mai rau este daca recurgi cu buna stiinta la unele obiceiuri daunatoare. Acestea  iti vor prelungi starea de agonia post-despartire.


Iata sapte obiceiuri daunatoare post-despartire de care sa te feresti pentru ca ranile sufletesti sa dispara mai usor si sa il uiti pe fostul tau iubit, in loc sa ramai obsedata de imaginea lui.


1. Aventura de o noapte imediat dupa despartire nu este o solutie
Daca simti furie si vrei sa te razbuni pe fostul iubit aruncandu-te orbeste in bratele altui barbat doar pentru o aventura de o noapte, a doua zi singura persoana care se va simti ingrozitor vei fi doar tu. O data ce te-a parasit, fostul tau iubit nu este interesat de relatiile tale amoroase, asa ca nu renunta la haine inca din prima seara dupa despartire doar ca sa ii faci lui in ciuda. Cel mult, poti iesi in oras sa te plimbi sau sa iei masa la restaurant, fara a sfarsi in pat cu un necunoscut.


2. Inceteaza sa iti urmaresti fostul iubit pe retelele de socializare
Intrand pe Facebook, Twitter sau Instagram doar ca sa vezi cu cine vorbeste fostul tau iubit si despre ce este o adevarata tortura. Inceteaza sa il urmaresti si fa-ti ordine in ganduri punand accent pe propria persoana. La urma urmei, aceasta relatie este de domeniul trecutului.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest