10 pasi de urmat pe ultima suta de metri!

10 pasi de urmat pe ultima suta de metri!
10 pasi de urmat pe ultima suta de metri! 10 pasi de urmat pe ultima suta de metri! 10 pasi de urmat pe ultima suta de metri! 10 pasi de urmat pe ultima suta de metri! 10 pasi de urmat pe ultima suta de metri!

Mai este o zi pana la nunta. Desi te simti emotionata, stresata si ai stari de anxietate, trebuie sa te focusezi pe ultimele detalii. Ai incredere in tine, tine minte ca ziua nuntii este una singura si ca toti cei dragi vor fi acolo, fericiti pentru voi. Rasul este cea mai buna reteta, asadar, ia-ti sotul si vizionati o comedie spumoasa impreuna. Insa, nu uita cele mai importante amanunte:

Contactele furnizorilor. Ai grija ca cel/cei care organizeaza nunta sa aiba la indemana contactele tuturor furnizorilor: florarul, cofetarul sau cel care-ti furnizeaza sculptura in gheata. Asigura-te ca fiecare dintre ei stie exact ce are de facut si ca totul va decurge conform planului.

Invitatii trebuie sa stie exact unde si cand sa vina. Daca este necesar, cu o zi inainte, ii poti suna din nou pentru confirmarea certa ca nu vor lipsi de la marele eveniment.

Vestimentatia pusa la punct. Pentru a fi siguri ca tu si mirele tau nu scapati niciun element important din vestimentatia de nunta, pregatiti totul cu o seara inainte. Fa-ti o lista cu tot ce trebuie sa ai la tine si bifeaza pe masura ca le pui deoparte.

Exercitii de relaxare. Yoga este cea mai buna metoda de a te destresa. Seara, inainte de culcare, practica cateva exercitii de respiratie adanca si relaxeaza-ti mintea si trupul.

Ai la tine numerele de telefon a cel putin doua saloane de frumusete. Fa-ti programarile din timp. Manichiura, pedichiura, machiajul si coafura trebuie discutate cu mult inainte, pentru a evita surprizele neplacute. Evident, parul este si mai sensibil, asa ca planul de bataie trebuie pus la punct din timp. Vopseste-te cu doua saptamani inainte de ziua cea mare si tunde-ti varfurile tot atunci. Nu face schimbari de look majore. Mai ales acum. Aloca-ti timp si buget pentru coafura si machiajul „de proba“.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest