10 modalitati practice pentru o nunta cu buget redus

10 modalitati practice pentru o nunta cu buget redus
10 modalitati practice pentru o nunta cu buget redus 10 modalitati practice pentru o nunta cu buget redus 10 modalitati practice pentru o nunta cu buget redus

Daca ai planificat o nunta cu buget restrans si vrei sa faci economii banesti pentru a cumpara cateva lucruri de casa noua, specialistii recomanda sa organizezi o nunta restransa la un restaurant cu preturi accesibile. Si pentru ca la sfarsitul nuntii sa gasesti in casuta de dar o suma frumusica de bani pe care sa o investesti dupa cum crezi, iata zece modalitati practice de care este bine sa tii cont daca vrei o nunta cu costuri reduse:

1. Limiteaza-te la familie si prieteni. Pentru ca banii se duc usor pe lista de invitati, incearca sa scurtezi lista lor.

2. Alege o sala de receptie frumos decorata. Astfel nu vei mai cheltui inutil pe tot felul de ornamente inutile. Daca alegi din start un cadru superb pentru organizarea nuntii, vei economisi o suma importanta
din bugetul alocat evenimentului.

3. Alege un local echipat corespunzator. Fie ca organizezi nunta intr-un hotel, club sau restaurant, ai grija ca locatia selectata sa dispuna de mese, scaune, vesela si personal. In caz ca nunta are loc in aer liber, ai grija sa alegi o terasa incapatoare dotata corespunzator. Obiectele inchiriate cresc substantial cheltuielile, de aceea este bine sa eviti aceasta situatie.

4. Incepe nunta dupa-amiaza. In loc de seara, alege pentru masa de nunta o ora de la mijlocul zilei. Pranzul sau aperitivele sunt mai putin costisitoare decat masa de seara. In plus, oamenii au tendinta sa consume mai putine bauturi alcoolice in timpul zilei, comparatic cu ora cinei. Acest lucru iti va reduce cheltuielile legate de bautura.

5. Angajeaza un DJ. Daca formatia ta preferata cere o suma exorbitanta ca sa cante la nunta, gandeste-te la varianta unui DJ. Acesta costa mai putin si are o lista de melodii pentru toate gusturile.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest