10 idei practice pentru o nunta pe plaja cu buget redus

10 idei practice pentru o nunta pe plaja cu buget redus
10 idei practice pentru o nunta pe plaja cu buget redus 10 idei practice pentru o nunta pe plaja cu buget redus 10 idei practice pentru o nunta pe plaja cu buget redus

Iti doresti o nunta ca in filme sau cel putin o petrecere romantica pe plaja cu ocazia nuntii tale. Acest vis al tau poate deveni realitate fara prea multe batai de cap si cheltuieli extravagante. Cum? Iata 10 idei inteligente pentru o nunta pe plaja cu buget redus.

1. Renunta la rochia pompoasa de mireasa cu talia de viespe si adopta o tinuta lejera. Este nunta ta pe plaja si trebuie sa te simti in largul tau intr-o rochie lunga si vaporoasa. Adauga la tinuta de plaja niste cercei candelabru si cateva accesorii de par potrivite pentru coafura aleasa. Tine cont ca pe plaja vantul se poate dezlantui in orice moment, deci cel mai practic mod de a-ti aranja parul este un coc elegant.

2. Daca ai ales acest cadru exotic de nunta si esti inconjurata de nisip, apa si  multi pescarusi care roiesc in jurul tarmului, alege un machiaj la fel de natural ca decorul din jur. Ai grija sa ai pielea bronzata uniform si foloseste un luciu de buze care sa iti lumineze intregul chip.

3. La nunta, mirii trebuie sa se gandeasca si la confortul oaspetilor. Aveti grija sa umpleti doua cazi mari de metal cu gheata, una pentru bauturi si alta pentru protectia solara a celor prezenti. De asemenea folositi galeti din metal pentru depozitarea florilor. Un decor elegant, bine intretinut, mancare si bautura pastrate in conditii corespunzatoare sunt doar cateva ponturi de baza, dar foarte importante pentru o petrecere de nunta reusita.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest