Cat de des fac sex femeile casatorite?

Cat de des fac sex femeile casatorite?

Conform unui studiu realizat in SUA, aproape jumatate dintre cuplurile casatorite fac sex doar de cateva ori pe luna. Aproape 10% dintre femei recunosc ca au parte de momente fierbinti cu sotul o singura data pe luna.

Femeile casatorite care spun ca sunt multumite de viata lor sexuala si au parte de relatii intime o data pe saptamana sau de doua ori pe luna sunt foarte multe. Stresul, senzatia de oboseala, cheltuielile neplanificate sau bolile premature stau in calea implinirii sexuale.

Pe de alta parte, monotonia care se instaleaza intr-o casnicie de lunga durata este alt motiv pentru care cuplurile casatorite fac sex tot mai rar o data cu trecerea timpului, spun psihologii americani.

Unele cupluri spun ca in mariajul lor lucrurile sunt previzibile si plictisitoare, iar sexul planificat devine o rutina. Daca si tu te regasesti intr-una din aceste ipostaze, aici sunt patru lucruri pe care le poti incerca cu sotul tau:

1. Folositi-va toate simturile
Simturile pot fi stimulate diferit, in functie de cuplu. De la folosirea unei lenjerii sexy la muzica pe iPod si lumanari parfumate, un cuplu poate sa isi foloseasca imaginatia pentru a-si stimula simturile reciproc.

2. Urmariti impreuna un film romantic
Un astfel de film poate reprezenta preludiul perfect pentru o noapte romantica.

3. Programati-va saptamanal o intalnire romantica
Nu trebuie sa fie ceva scump. Important este sa va petreceti impreuna timp de calitate, fara sa va ganditi la job si la alte probleme cotidiene. Pentru ca rutina sa nu se instaleze, schimbati saptamanal ziua de intalnire si locatia.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest