Cele 3 secrete ale unui mariaj fericit

Cele 3 secrete ale unui mariaj fericit

Trei femei casatorite au dezvaluit pentru Brides.com cum reusesc ele sa isi mentina mariajul solid si ce anume le face sa se simta fericite. Fiecare fosta mireasa are un punct de vedere diferit asupra fericirii in viata de cuplu, pe care ar fi bine sa il stiti si voi, daca v-ati planificat nunta.

Pentru a fi implinita, o femeie casatorita are nevoie de urmatoarele trei lucruri:

Primul secret al unui mariaj fericit este sa iti mentii relatiile de prietenie  pe care le aveai inainte sa te casatoresti. Prin urmare, o femeie care are libertatea sa se intalneasca din cand in cand cu fetele, se simte implinita.

"Mi-am facut un obicei din a sta departe de sotul meu o data pe saptamana, iar acest lucru ma face fericita" este primul secret al unui mariaj fericit marturisit de o femeie casatorita.

Fara telefoane in timpul cinei sau atunci cand esti cu sotul tau in dormitor. Intrebata in ce consta fericirea in viata de cuplu, o alta femeie a raspuns: : "Atunci cand esti la masa, trebuie sa te concentrezi sa porti conversatii de calitate, nu sa te uiti la telefon. Iar in pat, ei bine, nu vrem sa ne lasam distrasi de telefoane, se intelege..."

Sex de trei ori pe saptamana. Al treilea secret al unui mariaj fericit tine de intimitate. Cu cat partenerii de cuplu se bucura mai mult unul de altul si uita de oboseala, cu atat se simt mai impliniti, iar mariajul lor este mai solid. "Am facut un legamant in ceea ce priveste viata sexuala, sa nu o ignoram".

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest