Ce cauta persoanele singure: Partener cu caracter jucaus sau cu IQ ridicat?

Ce cauta persoanele singure: Partener cu caracter jucaus sau cu IQ ridicat?

Conform unui studiu stiintific realizat de cercetatorii elvetieni, persoanele singure sunt mai interesate sa gaseasca un partener cu caracter jucaus decat un suflet pereche cu coeficient ridicat de inteligenta.

Desi este important ca o persoana sa intruneasca o serie de calitati fizice si intelectuale, caracterul jucaus sau aventuros ocupa un loc fruntas in topul celor mai cautate atribute ale unui partener de cuplu pe termen lung, informeaza dailymail.co.uk.

Aceasta calitate este importanta pentru ambele sexe si devanseaza alte atribute personale, cum ar fi simtul umorului, inteligenta si caracterul prietenos.

Conform celor chestionati, adultii jucausi trebuie sa se priceapa la jocurile de cuvinte, sa fie putin ironici atunci cand fac glume si sa abordeze orice provocare cu o atitudine relaxata.

Studiul mentionat a fost realizat pe baza unei cercetari a antropologului Garry Chick de la Pennsylvania State University din Statele Unite. Acesta a elaborat o teorie potrivit careia caracterul jucaus al adultilor reprezinta o trasatura definitorie in selectarea partenerului de cuplu.

Latura jucausa indica femeilor un nivel scazut de agresivitate al barbatilor. La randul lor, domnii cred ca femeile care detin aceasta calitate sunt pline de vitalitate, de aceea isi doresc o relatie pe termen lung cu acest tip de persoane.

Prin urmare, cei singuri care vor sa fie dezirabili in ochii unei persoane de sex opus trebuie sa stie ca au toate sansele sa inceapa o relatie de cuplu daca au doua calitati esentiale: spiritul jucausa si simtul umorului. Conform cercetatorilor din Elvetia, aceste calitati sunt prioritare in fata unei diplome universitare, de aceea calitatile mentionate trebuie scoase in evidenta cu orice ocazie.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest